Нabit avokatja: Gjуѕhet ѕhqiрtare po ikin jashtë shtetit рër të mbajtur niрërit

Avokatja Nexhmije Beqiri është shprehur se të gjithë gjyshet shqiptare po ikin nëpër shtetet e huaja për të mbajtur nipërit dhe mbesat.

E ftuar në Euronews Albania, ajo tha se gjyshet i lënë burrat në Shqipëri dhe sipas saj ku është kthyer një problem i madh në Shqipëri.

“Gjithë gjyshet kanë ikur nëpër botë për të ndihmuar fëmijët e tyre për të mbajtur nipërit dhe mbesat. Ndërkohë burrat i lënë në Shqipëri. Ky është një problem i madh social në Shqipëri”- tha ajo.

(Visited 27 times, 1 visits today)