1 lugë për 14 ditë nga ky përbërës dhe do kuroni kolesterolin e deri tek problemet e mushkërive

Qumështi i hudhrës nëse konsumohet çdo ditë – do të zvogëlojë ndjeshëm shenjat e artritit. Për shkak të efekteve të saj qetësuese, kjo pije siguron gjumë të qetë dhe cilësor, kështu që mund të përdoret për të trajtuar pagjumësinë. Shenjat e astmës do të lehtësohen ndjeshëm nëse përveç kësaj pije, hani tre thelpinj hudhër çdo natë.

Garlic milk if consumed daily – will significantly reduce the signs of arthritis. Due to its calming effects, this drink provides restful and quality sleep, so it can be used to treat insomnia. The signs of asthma will be significantly alleviated if in addition to this drink, eat three cloves of garlic every night.

(Visited 86 times, 1 visits today)