100% efektive, përbërja e cila kuron bakteret në lukth, hemorroide dhe sëmundjet e zorrëve

Përveç që kanë një efekt të madh në përmirësimin e punës së stomakut dhe rregullimin e hormoneve, fiqtë e thatë në vaj ulliri konsiderohen si një nga mjetet më të mira per tretjen. Vendosni fiqtë në një enë qelqi dhe hidhni sipër tyre vaj ulliri. Mbuloni enën me një kapak dhe lëreni në frigorifer. Pas 40 ditësh tashmë mund ta konsumoni këtë pije.

In addition to having a great effect on improving the work of the stomach and regulating hormones, dried figs in olive oil are considered as one of the best means for digestion. Place the figs in a glass jar and pour olive oil over them. Cover the container with a lid and leave in the fridge. After 40 days you can already consume this drink.

(Visited 114 times, 1 visits today)