11 mjekime popullore që gjyshet tona kanë pas përdorur, do jua lëhtësojnë jetën

Shumë shpesh, mjekimet pupullore të gjysheve tona duket se funsionojnë! Prandaj, do zbulojmë në këtë arikull 11 prej këtyre, që do ta lehtësojnë ndjeshëm jetën tuaj të përditshme.

Limoni për dhimbjen e veshit
Ju mund ta lehtësoni dhi. mbjen e veshit nëse shtrydhni disa pika lëng në një pipetë dhe e hidhni në veshin tuaj dhe e mbani për një minutë. Kjo është për shkak të faktit se lëngu i limonit do të stabilizojë nivelet e pH në vesh.

Sodë buke për infeksion urinar
Për të trajtuar shenjat e infek. sionit urinar në pak kohë, mjafton të shtoni pakëz sodë buke në një gotë me ujë! Do të alkalizoj fshikëzën, do të trajtojë infe. ksionet dhe do të parandalojë shumëzimin e mëtejshëm të bak. tereve.

Selino për frymë të keqe
Përtypni një cop selino për një minutë dhe fryma e ke. qe do të jetë një e kaluar e largët!

Ullinjtë kur ju zë makina
Ullinjtë janë të pasura me tanine, të cilat pengojnë prodhimin e tepërt të pështymës, e cila është një shenjeë e zakonshme kur ju zë makina. Prandaj, merrni vetëm disa ullinj para se të udhëtoni dhe këtë të fundit do e shijoni në maksimum!

Rrush i thatë për artritin
Rrushi i thatë është i shkëlqyera në rastin e artritit. Ka një numër të lartë në vitamina, dhe manaferrat e dëllinjave kanë vetitë e fuqishme anti-inflamatore. Prandaj, ky ilaç do të lehtësojë dhim. bjen dhe ënjtjen për shkak të artritit.

Kajsi të thata për mostretjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *