45-vjeçari humbi jétën derisa punonte në “Marigona Hill“, por ja çka u zbulua!

17 qershori ishte ditë e kobshme për familjen Berisha nga Podujeva. 45-vjeçari, Jakup Berisha, u nis në punë si çdo ditë tjetër, pa e ditur se një l ëndim në vendin e punës do t’i sh kaktonte atij v dekjen, raporton Gazeta Sinjali.

I n djeri, ishte duke punuar në lagjen ‘Marigona Hill’, kur ra nga lartësia dhe në QKUK n dërroi j etë, derisa l ëndime të r ënda p ësoi edhe një punëtor tjetër 21-vjecar.

Për këtë v dekje ishte hapur rast “H etim mbi v dekjen” derisa tashmë burime të Sinjalit brenda Prokurorisë, bëjnë me dije se v epra është ri-cilësuar “Punime ndërtimore të kundërligjshme”

Pas ri-cilësimit të v eprës, dy persona janë intervistuar nga P olicia.

Sinjali merr vesh se bëhet fjalë për menaxherin e kompanisë “Brezi Kufitar” si dhe kryepunëtorin e kompanisë.

Me urdhër të prokurorit, dy të dyshuarit janë liruar në p rocedurë të rregullt.

(Visited 224 times, 1 visits today)