A i tha Konjufca Kurtit “Mos mu përziej ti mu këtu, unë e udhëheq seancën – jo ti”

Një përplasje ndërmjet kryeministrit Kurti dhe kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca, u kap nga kamerat sot në Kuvend.

Në media raportohet se Konjufca i ka thënë se është ai që e udhëheq seancën dhe ka kërkuar që Kurti mos t’i përzihet.

“Mos mu përziej ti mu këtu. Unë e udhëheq seancën, jo ti”, mësohet t’i ketë thënë Konjufca-Kurtit.

(Visited 149 times, 1 visits today)