A lejohet me shku në mbrëmje të maturës? Hoxhë Shefqet Krasniqi: Haram është ajo mesele…

Edhe këtë vit mijëra nxënës po i përfundojnë studimet, semi maturantë dhe maturantë.

Si çdo herë tjetër organizimi i festës së maturës nuk mungon në asnjë gjimnaz.

Por, në lidhje me pjesëmarrjen në këtë natë, së fundi i është përgjigjur Hoxhë Shefqet Krasniqi, klerik mysliman dhe dijetar islamik kosovar.

Ai tha se është “haram”, dhe se nuk duhet marr pjesë sepse nuk përfiton asgjë.

(Visited 73 times, 1 visits today)