A u bë Nazi i pasur nga muzika?

Nazmi Sfishta ose siç publiku e njeh si Nazi i grupit Aurora, ka treguar nëse është bërë i pasur nga muzika.

Përmes intervistës 60 sekonda për Prive, të realizuar muaj më parë, artisti tregoi cili detaj i pengon tek Ylli, a u ndje i tradhtuar në jetë, kush është legjenda e muzikës shqiptare dhe ku e shesh veten pas pesë vitesh?

Këto dhe shumë të tjera i kuptoni në videon më poshtë./express