Argjendi: U hakmora ndaj Ritvanës, thash të vërtetën, ajo ka qenë në shtëpinë time!

Argjendi dhe Ritvana kanë qenë të komentuar në kohën kur ishin në programin e dashurisë, “Për’puthen”.

Edhe pse patën raporte të afërta mes vete, diçka nuk ishte “në rregull” dhe dyshja i ndan rrugët, shkruan Indeksonline.

Gjatë asaj kohe mes tyre ka pasur konflikte si dhe thumba drejtuar njëri-tjetrit.

Ndërsa sot, Argjendi u rikthye duke thënë që Ritvana ka qenë në shtëpinë e tij.

Më poshtë video./Indeksonline/

(Visited 72 times, 1 visits today)