Askuѕh nuk e di si hуri, рor 28 vjeçari mbeti brenda këtij рuѕi

Së paku gjashtë zjarrfikës u bashkuan me forcat për ta tërhequr atë nga pusi i betonit.

Një burrë është tërhequr nga një pus pasi aksidentalisht ra brenda dhe u bllokua. Videoja e shpërndarë në mediat sociale kineze tregon 28-vjeçarin, i cili identifikohet me mbiemrin Liu, të bllokuar në hapjen e pusit në tokë, duke ekspozuar trupin e tij të sipërm lakuriq.

Ai mbetet i qetë dhe i mban krahët të kryqëzuar ndërsa zjarrfikësit mbërrijnë në vendngjarje me litarë dhe mjete të tjera shpëtimi.

Të paktën gjashtë njerëz bashkohen me forcat për të ngritur Liu ndërsa tre vullnetarë mbajnë me litar për ta ndaluar atë të rrëshqasë nëpër pus.

Familja tha që pusi ishte përdorur me vite, por pasi të thahej ata kishin vendosur ta mbushnin.

(Visited 31 times, 1 visits today)