Nga Ish Ambasadori vjen nje ofendim shum i rende per Albin Kurtin!! E pa …”Nuk i besohet një lidershipi që ishte kundër shpalljes së Pavarësisë së Kosovës dhe ..”

Ish-ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, përmes një statusi në Facebook ka deklaruar se nuk mund t’i besohet një lidershipi që nuk…

View More Nga Ish Ambasadori vjen nje ofendim shum i rende per Albin Kurtin!! E pa …”Nuk i besohet një lidershipi që ishte kundër shpalljes së Pavarësisë së Kosovës dhe ..”

Po Dalin Në Pah Të Gjitha Të Zezat E Fshehta Që Iu Bënë Shqiptareve Nga Evropa!! “Europa është anti-amerikane, europianët nuk i duan shqiptarët”

Gazetari Valon Syla ka thënë se arsyeja pse Kosova nuk fitoi liberalizimin e vizave është se europianët nuk i duan shqiptarët. Sipas Sylës, arsyeja pse…

View More Po Dalin Në Pah Të Gjitha Të Zezat E Fshehta Që Iu Bënë Shqiptareve Nga Evropa!! “Europa është anti-amerikane, europianët nuk i duan shqiptarët”