Nxënësit japonezë pastrojnë klasat dhe banjat në fund të mësimit. Në këtë mënyrë ata mësojnë ndjenjën e përgjegjësisë

Nxënësit japonezë e përjetojnë shkollën në një mënyrë krejtësisht të ndryshme nga e jona. Ata mësojnë ndjenjën e përgjegjësisë që në moshë të re. Pavarësisht…

View More Nxënësit japonezë pastrojnë klasat dhe banjat në fund të mësimit. Në këtë mënyrë ata mësojnë ndjenjën e përgjegjësisë