Azet bëhet me shtëpi luksoze në Kosovë

Rep-artisti, Azet vazhdon të qëndroj në mes Kosovës dhe Gjermanisë.

Ai ka kohë që jeton dhe vepron në Gjermani, ndërsa me prejardhje është nga Kosova.

E së fundmi artisti përmes një InstaStory ka zbuluar se po bëhet me shtëpi të re.

E kjo shtëpi do jetë rezidente në një nga lagjet në Prishtinë.

Ndryshe artisti është mjaft aktiv me koncerte dhe mbrëmje muzikore. /Lajmi

(Visited 182 times, 1 visits today)