Baton Haxhiu e Veton Surroi me lanë vetëm në Iuftë, ja si ndodhi ngjarja

Arjan Konomi, opinionisti i emisionit më të ndjekur në Shqipëri, “Përputhen” që në Top Chanel ishte mysafir këtë të diel në emisionin shumë të shikuar në Kosovë, Kojshia Shoë, transmeton Korrespodenti. Ai në këtë emision rr ëfeu për kohën e l uftës në Kosovë sa kishte punuar si gazetar për mediat italiane dhe se kishte bërë shkrimin e parë në një media ndërkombëtare për UÇK’në .

Se pse ka pritur 20 vite për t’i treguar këto histori, Konomi thotë se nuk e ka pasur hapësirën mediatike në Kosovë për të bërë një rr ëfim të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *