Bllokohet loja drithëruese! Një grup personash mbeten për 8 minuta me kokën poshtë

Momente drithëruese janë shënuar në një park lojërash në Rusi, ku bllokimi i një pajisje ka lënë për 8 minuta me kokë poshtë, një grup personash.
Skena që shikoni në videon më poshtë, shfaq një grup personash mes tyre fëmijë 10 dhe 11 vjeç, mes tyre edhe një 19-vjeçar Moisey Shamilov me të dashurën e tij.

Shkak për bllokimin e lojës u bë ndërprerja e energjisë elektrike.
Në gjendje pa ni ku, personat që kishin hipur në trenin rrotullues, kli thnin nga frik a dhe gjithçka mund ta shihni në videon më poshtë.