Britania E Madhe Njofton Turqinë: “Së Shpejti Do Të Vijmë Në Detin E Zi!” / Rusët Japin Alar.Min

Britania e Madhe ka njoftuar futjen në Detin e Zi të aeroplanmbajtëses “Queen Elizabeth” duke acaruar jo pak rusët, flota e të cilëve ka rrethuar tashmë atë ukrainase në këtë rajon.Aeroplanmbajtësja britanike pritet të kalojë gjatë muajit maj në detin e Zi, ndërsa fillimisht ata kanë njoftuar palën turke për kalimin në Dardanele dhe Bosfor, siç parashikojnë edhe konventat ndërkombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *