Bujqësia Izraelite numer 1 në Botë me teknologji marramendëse (VIDEO)

Bujqësia në Izrael është një industri shumë e zhvilluar.

Izraeli është një eksportues i madh i produkteve të freskëta dhe një lider botëror në teknologjitë bujqësore, pavarësisht nga fakti se gjeografia e vendit nuk është e natyrshme e përshtatshme për bujqësinë.

Më shumë se gjysma e sipërfaqes së tokës është shkretëtirë dhe klima dhe mungesa e burimeve ujore nuk favorizojnë bujqësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *