“Çiftelinë, qyl popat e Bagdadit kanë dashur me na e ba haram”

Tim Shkupi-

Xhamadani vija-vija është Kosovë, është Shqipëria! (Nuk po thotë është Kosova dhe… dhe Shqipëria, por po thote është…) Rreh si zemër çiftelia

Zemra rreh edhe kur harrojmë se kemi zemër, ndërsa çiftelisë me dy tela duhet me i ra ne me duart tona…

Nuk është kot as çiftelia me dy tela, të cilën qyl popat e fesë se Bagdadit kanë dashur me ua ba HARAM…

(ku ku çka na kanë ba, Zot na largo prej tyre sa më shpejtë!)

Oh! Sa e madhe eshte Shqypnija!!!

(Visited 39 times, 1 visits today)