“Dardan Molliqaj i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”

“Dardan Molliqaj i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”.Kështu ka theksuar analisti politik, Milaim Zeka.Ai në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadiku në Kanal 10, ka theksuar se partitë tjera e kanë të pamundur ta rrëzojnë Kurtin.

Në anën tjetër, Krenar Shala ka theksuar se Molliqaj me këto a ksione vetëm sa e irriton popullin dhe e rritë Vetëvendosjen.
”Me a ksione të tilla VV do të rritet në 60%, dhe vetëm sa po irritohet populli”, tha ai.

(Visited 181 times, 1 visits today)