Deputetët e LVV-së nuk votojnë me kokën e vet, por qysh t’ju thoje Baba Albin! (Video)

Kryetari i Komisionit Hetimor për Energjinë, Hajdar Beqa, ka thënë deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje nuk votojnë sipas mendimeve të veta në Kuvendin e Kosovës, por sipas qëndrimeve të drejtuesit të qeverisë, Albin Kurtit.

Në Edicionin Special të Klan Kosovës, derisa ishte duke e komentuar ngjarjen e sotme në mbledhjen e radhës të komisionit lidhur me deputeten Duda Balje, ai ka thënë se askush nuk mund ta detyrojë askënd të votojë pa dëshirën e tij.

“Janë bërë 16 muaj që Lëvizja Vetëvendosje është në Qeveri, deputetët e kësaj partie ende nuk kanë votuar sipas kokës së tyre. Ata ndalen shikojnë çfarë po thotë Albin Kurti, a e ka mirë apo keq ai nuk është aspak relevante ajo, dhe votojnë krejt bashkë ashtu”.

Ajo çfarë ka thënë Duda Balje konsideroj se është e drejtë, ajo ka shumë të drejtë.

Sa i përket komisionit hetimor parlamentar nuk mundesh askënd ta mësosh si të votojë”,ka thënë Beqa.

Deputetët e LVV-se kanë kërkuar sot që Duda Balje dhe Ljubinko Karaxhiq të largohen nga Komisioni Hetimor për Energjinë 2006-2022. Ata thanë se deputetët në fjalë janë duke bërë mungesa të paarsyeshme.

(Visited 16 times, 1 visits today)