Deri më sot i kemi përdorur vetem per trushi, por perfitimet e domates jeshile do t’iu lene pa fjale

Domatja është një nga produktet që prodhohet masivisht ne zonat e mezdheut ku perfshihet edhe shqiperia. Shija nuk është i vetmi aspekt për të cilin njerëzit lë në kokën pas domates. Ajo ka një profil shumë të pasur ushqimor dhe shëndetësor. Domatet jeshile përmbajnë shumë vitaminë C dhe më shumë ujë. Ato janë gjithashtu të pasura me kalçium, hekur, magnez, fosfor, kalium, sodium dhe zink.

Tomato is one of the products that is mass-produced in the Mediterranean areas, including Albania. Taste is not the only aspect that people leave on the head after the tomato. It has a very rich nutritional and health profile. Green tomatoes contain a lot of vitamin C and more water. They are also rich in calcium, iron, magnesium, phosphorus, potassium, sodium and zinc.

(Visited 210 times, 1 visits today)