Donika Gervalla Schwarz Hashim Thaci Kadri Veseli Dhe Ramush Haradinaj Nuk Jane UÇK veç Rexha është

Donika Gërvalla-Schwarz, ministrja e Punëve të Jashtme që njëherëshit është edhe zëvendëskryemi,nistre e Qeverisë së Kosovës e drejtuar nga lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në një pos,timi të vitit 2019 thoshte se Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj, nuk janë Us,htria Çlirimtare e Kosovës (UÇK). Gërvalla në këtë postimi kis,hte shkruar se ata janë koma,ndat të cilët turpër0,hen të tjerët, përcjell Gazeta Insajderi.

“As Hashim Thaçi, as Kadri Veseli, as Jakup Krasniqi, as Ramush Haradinaj, as Azem Syla dhe plot të tjerë nuk janë UÇK, janë ajo pjesë e komanda,ntëve për të cilët sot turpër,0hen us,htarët e mirëf,illtë të UÇK-së”, kishte shkruar Gërvalla-Schëarz.

Ministrja e Punëve të Jashtme njëherësh edhe zv.kryemini,stre e Kosovës, Donika Gërvalla, kohë më parë vil,lte vrer ndaj parti,së e cila ia dha ‘pusht,etin’ tashmë.Vetëm me një kërkim të thjeshtë në profilin e saj në Facebook, të dalin shumë shkr,ime kundër Lëvizjes Vetëvendosje dhe njerëzve që janë pjesë e kësaj partie.Përveç liderit të VV-së Albin Kurtit, që i është lakuar emri shumë herë nëpër postimet e Gërvalles, një vend të veçantë e ka zënë edhe ish-dep,uteti i kësaj partie Rexhep Selimi.

(Visited 444 times, 1 visits today)