E frikshme! Dallgët e detit përplasen me trenin | VIDEO

Disa udhëtarë mbetën të plagosur pasi një dallgë e madhe u përplas në dritaret e trenit, në një kohë kur Britania po përballet me një mot “të çmendur”.

Saktësisht, në mbarë vendin janë lëshuar plot 161 alarme për m bytjeje.

Dallga shkaktoi thyerje të xhamave dhe panik brenda ambienteve të trenit, çka solli anulimin e dy të tjerëve dhe bllokimin e trenit në fjalë.