Edi Rama: ”Me u pas ule Kosova n’ballkonin e hapt, s’kishin ardhë deri te rrëmujat”

“Rama paska thanë se me u pas ule Kosova n’ballkonin e hapt, nuk kishin ardhë deri te rrëmujat”

Ilaz Hysaj

“Këto situata nuk tregojnë se Ballkani i Hapur është i panevojshëm apo i gabuar, por këto situata tregojnë se pse kemi nevojë për këtë. Këto situata tregojnë se pse duhet Ballkani i Hapur dhe pse Kosova duhet të vijë të ulet në tryezën e Ballkanit të Hapur”.

Sipas Ramës, këto situata kanë dy rrugë, l uftën ose ndërtimin e p aqes.

(Visited 45 times, 1 visits today)