​Eksperti i energjisë tregon cilat pajisje harxhojnë më së shumti rrymë në shtëpi

Eksperti i energjitikës, Azmer Duleviq deklaroi se karikuesi i celularit dhe drita e frigoriferit me impakt zero, pasi harxhojnë energji elektrike.

Po cilat janë pajisjet brenda shtëpisë të cilat na konsumojnë shumë energji në familjet tona?

I pyetur për këtë, Duleviq u shpreh se boileri, shporeti elektrik si dhe pajisjet ngrohëse siç mund të jenë reflektorët, kaloriferët e kondicionerët, të cilët vlerësohen të jenë më të mëdhenj të energjisë në familjet shqiptare.

I pyetur nëse dhe tharësja e flokëve futet tek kjo listë, Duleviq u përgjigj se tharësja e flokëse është një pajisje që harxhon gjithashtu, por duke qenë se përdoret për një kohëzgjatje relativisht të shkurtër, nuk përbën ndonjë shqetësim.

(Visited 39 times, 1 visits today)