Gazetari shqiptar: Ju Kosovarët nuk përdorni vajin e ullirit, ende jeni të pleskavica dhe lakra

Bledi Mane, ka o fenduar kosovarët duke thënë se “nuk e përdorin vajin e ullirit”.Gjatë një emisioni në “Top Channel”, të dielën teksa po flitej për “Sunny Hill” ka esk aluat gazetari shqiptar.

“Ju nuk perdoni vajin e ullirit, ende jeni te pleskavica dhe lakra”, ka thënë ai.

Më pas ka ardhur edhe reagimi i gazetarit nga Kosova, Milaim Zeka.
“Kjo çka thua ti është një puro rac izém dhe një puro hajvanillak”, i ka thënë Zeka – Mane.Debati mes tyre ka vazhduar edhe më tutje.Pjesa e këtij diskutimi nga minuta e 39.