Gjenerali Hisen Berisha “dridh” vendin me kete qe tha / Ja qfare e ndaloi te bente Fatmir Sejdiu ndaj çetnikut Sheshel

-Komandanti i Koshares, Hisen Berisha, muaj më parë ka treguar se si organizoi ate,ntat kundër lideri radikal serb, Vojisllav Sheshelit në kohën sa ishte student.“Ne ishim të organizuar në atë kohë si studentë, pasi në të gjitha proçeset e rëndësishme për kombin kanë qenë studentët.

Kosova ishte një terr informativ të përgjithshëm. Ka qenë një mision i KSBE-së që informonte për zhvillimet në Kosovë, Jugosllavia e atëhershme, i largoi nga vendi. Në Kosovë të vetmit forca që ushtronin dhu.në ishin gardat e Sheshelit, çetni,kët”.

“E kisha banesën afër Grandit, aty e kishin krijuar një hapësirë për stervitje, bënin stërvitje çdo ditë. Asis,tenti i Sheshelit, jepte mësim të hënën, ndërsa vet Shesheli jepte mësim të enjten. Ai dilte me shëtitë çdo mbrëmje nëpër shesh në Prishtinë, me ato shamiat,…, ishte një lloj presioni, dhu,ne, një lloj këputje e çdo shprese për shqiptarët.

Ne ishim të pambuluar me informim ndërkombëtar, informoheshim vetëm nga Qendra për Informim e LDK-së atë kohë…..”, kishte deklaruar Berisha kohë më parë në emi,sionin Kojshia Show.“Duke ditur rr,ez,iks,hmëri,në e Sheshelit, vendosëm me eliminu,…, në grupet tona, unë isha oficer i përgatitur, dhe e mora përg,jeg,jësin,ë. Informata për elim,ini,min e Sheshelit qarkulloi deri te ish presidenti Fatmir Sejdiu. Ai tha se po bëni një ga,bim të madh, që do të ketë pas,o,ja pastaj në politikë”, thoshte Berisha.

(Visited 82 times, 1 visits today)