“Gorani po thotë, duhet me i dhënë diçka Serbisë. Unë do t’ia jepja Serbisë Dukagjinin”

“Gorani po thotë që duhet me i dhënë diçka Serbisë. Mirë. Unë do t’ia jepja Serbisë Dukagjinin” ky eshte mendimi i Sali Bytyqi
Me ç’rast nxiti shume debate mes gazetarëve.

Debati vazhdoi si në vijim:
Comments:
Saranda Gashi
Me gjithë Ramushin & CO!

Sali Bytyqi
Besnik Kryeziu pse po habitesh?!

Besnik Kryeziu
Sali Bytyqi kush eshte Gorani?

Sali Bytyqi
Besnik Kryeziu Dukagjini de, nuk e njeh?

Besnik Kryeziu
Sali Bytyqi tash e kuptova.I bashkeangjitem deshires tende.

Rexhi Kabashi
Mjaft e ka Batonin , tash edhe Goranin mos po humbim pak si shum ?!😂

Nebi Rexhepi
Dugi është emër përkdhelës në Serbi.
Plotësisht pajtohem me ty, Dugin po ia dhamë Serbisë.

Muharem Jakupi
🙃🙃🙃

Adem Nimani
Nese ka ky pak toke te babes ose …

Faton Pirro
Po, me gjithë “ferkem” madje.

Liza Beqaj

Matematikë logjike dhe shumë e saktë!

Po, po pra ia japim Dugagjinin, çka po na vynë me kështu ideologji!”

(Visited 95 times, 1 visits today)