Gruaja I Lë Bakshish 5000 Dollarë Kamerieres, Por Arsyeja Do T Ju Lere Pa Fjale

Një grua i ka lënë një kameriereje 5000 dollarë bakshish, por si duket nuk e ka bërë nga bujaria.

Në fakt Serina Wolfe kishte si plan që të boshatiste kartën e kreditit të të dashurit pasi ishte e mërzitur keq me të.

Thuhet që ajo e kishte marrë kartën pa dijeninë e tij dhe po i shpërd oronte paratë me qëllim.

Tashmë Wolfe ndodhet në bu rg ku është dënuar për vj edhje. Ndërsa, sa i përket kamerieres, nuk dihet nëse do mund t’i mbajë paratë apo do i kërkohet që t’i kthejë.

Wolfe thuhet se ishte e zemë ruar me të dashurin pasi ai nuk e kishte lejuar që të paguante një biletë avioni për të shkuar në shtëpinë e saj në Nju Jork.

Kështu, në momentin që i ra karta në dorë, u kujdes që t’i jepte një mësim të mirë.

(Visited 57 times, 1 visits today)