Halil Kastrati e kthen lotin e vajit në lot gëzimi për familjet nevojtare

Humanisti i madh shqiptar, Halil Kastrati, po vazhdon ndihmën nga familjeve nevojtare në gjithë shqiptarinë.

Vetëm sot, Hixha Kastrati me “Jetimat e Ballkanit” kanë nisur ndërtimin r 8 shtëpive për familje skamnore.

Postimi i plotë:

8 Shtepi u nisen sot ne Komunen e Klines😊

Secila ne gjendje me te rende se tjetra

Secila e lodhur nga hallet e jetes dhe nga skamja😢

Disa ja fillonin vajit nga gezimi e disa vraponin ne perqafim si na shikonin ne oborret e tyre duke na thene Shyqyr qe na erdh dita me ju pa juve tek ne

Me plot gezim e priten lajmin se po behen me shtepi te reja

Te gjitha shtepite jane nga memorandumi bashkepunes me Komunen e Klines

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte!

(Visited 31 times, 1 visits today)