Haliti: ‘PDK nuk është si AAK, për neve populli është para krejtve

eputeti në Kuvendin e Kosovës nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, njëherit edhe zëvendës kryeparlamentar i Kosovës, Xhavit Haliti tha se PDK dhe AAK janë dy parti që dallojnë shumë mes vete.

Ai deklaroi se për PDK-në, populli është përpara të gjithë gjërave të tjera, ndërsa tenderat dhe paratë nuk vlerësohen aq shumë.

“PDK nuk o si AAK, për neve populli është përpara krejta seneve tjera. Për neve nuk kanë vlerë tenderat edhe paratë, ndërsa për AAK-në fatkeqsisht e them se po,”tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *