‘Herkuli i Vogël’ sot nuk është më njësoj

8-vjeçari amerikan, me origjinë nga Ukraina, i la njerëzit pa fjalë me fotot e trupit muskulor që në moshë aq të re. Disa e quanin “Djali më i fortë në botë”, të tjerëve nuk u dukej pamje normale. Disa e qortonin, madje, dhe e akuzonin se kishte përdorur steroidë. Më poshtë do të shihni se çfarë ka vendosur të bëjë sot me jetën “Herkuli i Vogël”, tani që po i afrohet të tridhjetave. Edhe profesionistëve të bodibillding u dukej e pabesueshme.

Ai vinte nga Ukraina, nga dy prindër atletë që stërviteshin shumë dhe merrnin pjesë në gara të ndryshme, babai në arte marciale, mamaja në aerobi