Isa Mustafa dhe “shefi i tij” Rrahman Morina duke duartrokitur per “zullumet” e serbeve ne Kosove

Naser Aliu:“Isa Mustafa dhe shefi i tij Rrahman Morina duke u duartrokitur për anulimin e autonomisë së Kosovës!
LDK-në nuk mundi ta shk.at.ërro.jë nga jashtë, por i hyri brenda dhe ia nx.ori gati shp.irt.in!Sot është kryetar nderi i partisë gati xh.en.aze!”

tha Naser Aliu per Isa Mustafen duke postuar nje foto ku shihet ish kryetari i LDK-se duke duartrokitur per anulimin e autonomise se Kosoves bashke me Rrahman Morinen.

(Visited 184 times, 1 visits today)