Ja pagat marramendëse që paguante Serbia për kosovarët që punonin për milicinë serbe (DOKUMENT)

IndeksOnline ka siguruar një listë zyrtare të ish MUP-it serb në Gjakovë, me emra policësh dhe paramilitarësh serbë, ku shihen edhe sa janë paguar për k rimet që kanë kryer.

Komuna e Gjakovës jorrallëherë është vizituar nga serbët për “bozhiqe”, por këto vizita të tyre gjithmonë janë kundërshtuar nga qytetarët shqiptarë atje me.Kundërshtimi ishte bërë për shkak të k rimeve të shumta serbe të bëra në komunën e tyre.

(Visited 263 times, 1 visits today)