Ja si te rrisni tensionin e ulet ne vetem 1 minute me kete produkt qe e keni ne shtepi

Mënyra më e mirë për të rritur tensionin që ulet krejt papritur është që të pini një gotë me dhallë të kripur. Për përgatitjen e dhallës përzieni mirë gjysmë filxhani çaji me kos të bërë në shtëpi dhe një filxhan ujë të pijshëm. Këtu mund të shtoni deri në një lugë çaji me kripë. Pasi ta keni përzier mirë në një mikser, shtoni pak akull dhe pijeni menjëherë.

The best way to increase the tension that suddenly drops is to drink a glass of salted buttermilk. To prepare the buttermilk, mix well half a cup of tea with home-made yogurt and a cup of drinking water. Here you can add up to a teaspoon of salt. Once you have mixed it well in a mixer, add a little ice and drink immediately.

(Visited 238 times, 1 visits today)