“Jau q* nanën KaIIash iu korri”/ Vushtrriasi nervozohet në mes të rrugës me dy persona që kishin dërguar fëmijët në shkollë

Gjatë ditës së djeshme në fshatin Vërrnicë të komunës së Vushtrrisë, dy persona janë përballur me një k ërcënim serioz nga një 50-vjeçar.

Mësohet se e gjithë ngjarja ka ndodhur në pikë të ditës, kur dy burrat kishin dalë që t’i dërgojnë fëmijët në shkollë.

Aty më pas me veturë kishte ardhur 50-vjeçari, me të cilin dyshohet se kishin pasur një mosmarrëveshje lidhur me një rrugë të fshatit.

Kjo dyshohet të jetë edhe motivi i cili shtyu 50-vjeçarin që t’u drejtohet dy burrave më fjalët “çka p’e vajtoni rrugën se jau q* nanën k allash iu korri“.

Për të evituar konfIiktin e mundshëm, dy burrat u larguan që aty dhe më pas denoncuan rastin në Polici.

(Visited 156 times, 1 visits today)