Keni probleme, nuk shikoni qartë? Ja receta natyrale që ju permirëson shikimin

Me ushqimin ju mund ta kuroni ose ta demtoni trupin tuaj ndaj kujdes me çfarë zgjidhni dhe si e konsumoni atë. Ekspertët thonë se perimet me ngjyra të ndezura parandalojnë shfaqjen e kataraktit të syrit i cili shkakton vështirësi dhe humbje të shikimit. Konsumoni shumë patate të ëmbla, domate apo kungull në mënyrë që të mbroni sytë tuaj. Dilni të pini një kafe pasi kafeina është e pasur me antioksidatë dhe polifenolë të cilat parandalojnë kataraktin me 44%.

With food you can cure or damage your body by being careful with what you choose and how you consume it. Experts say brightly colored vegetables prevent the appearance of cataracts of the eye which causes difficulty and loss of vision. Consume lots of sweet potatoes, tomatoes or squash in order to protect your eyes. Go out for a coffee as caffeine is rich in antioxidants and polyphenols which prevent cataracts by 44%.

(Visited 143 times, 1 visits today)