“Këtu ѕhumë ma mirë”, të rinjtë nga diaѕрora po kërkojnë nuѕe në Kosovë

Ekipi i emisionit të verës në T7 po vazhdon të marrë mendime të ndryshme të qytetarëve, përfshirë edhe mërgimtarët. Duke prekur tema të ndryshme, ishte edhe ajo e dasmave dhe martesës në vendlindje.

Gazetare: Aurora Amerllahu

Të rinjtë nga diaspora po preferojnë që nusen ta marrin nga Kosova.

“Këtu shumë ma mirë”, tha një prej tyre.

Për më shumë detaje ndiqeni linkun në vazhdim.

(Visited 16 times, 1 visits today)