Kimete Berisha i dedikon letër Shefqet Krasniqit: Të kam simpati

Kimete Berisha ka reaguar pas deklaratës së hoxhës kosovar Shefqet Krasniqi ku thotë se kjameti është afër.

Letër Shefqet Krasniqit

Ti e di se unë të kam simpati. Anipse asnjëherë nuk jemi parë sy më sy, mua gjithmonë më intereson çfarë thua Ti. Dhe e di se edhe Ti më lexon mua dhe nganjëherë lutesh për mua!

Herën e fundit Ju më keni bërë shumë të lumtur, sepse keninthënë që ‘kijameti po vjen shkaku se femrat po lakuriqësohen’.

S’di a është gjynah, ama unë gjithmonë e kam pasur dëshirë ta pres kijametin e gjallë.

I nderuari imam!

Postimi i plotë:

(Visited 248 times, 1 visits today)