Komandanti i Njësive Speciale të Policisë: Është nder dhe krenari, me i sherby kësaj njësie për gati 20 vjet

Amir Gërguri- Komandant i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës ka thënë se ndihet krenarë me pjesëtarët e kësaj njësie dhe me Policinë e Kosovës.

Ai ka thënë se ndjehet i privilegjuar që shërben në këtë njësi.

“Për gati 20 vjet me i shërby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari, por edhe përgjegjësi e madhe! Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam.., por të gjitha përfunduam me sukses të lartë.”, ka shkruar mes tjerash ai.

Tutje i pari i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës tha se kjo i bën ndër institucionet më të besueshme.

Ai ka thënë se ndjehet i privilegjuar që shërben në këtë njësi.

“Për gati 20 vjet me i shërby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari, por edhe përgjegjësi e madhe! Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam.., por të gjitha përfunduam me sukses të lartë.”, ka shkruar mes tjerash ai.

Tutje i pari i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës tha se kjo i bën ndër institucionet më të besueshme.

Shkrimi i plotë:

Për gati 20 vjet me i sherby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari, por edhe përgjegjësi e madhe!

Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam.., por të gjitha përfunduam me sukses të lartë. E që kjo na bën nder institucionet me të besueshme!

Krenar me pjesëtarët e kësaj njësie!

Krenar me Policinë e Kosovës!

(Visited 85 times, 1 visits today)