Kombinimi me i fundit i cili po ben namin : Brokoli me kos dhe nuk do te vuani nga kjo semundje

Brokoli nuk gjendet shpesh në tryezat tona sepse nuk kemi njohuri të mjaftueshme për të. Megjithatë, është mirë që këtë lloj perime ta konsumojmë më shpesh sepse është shumë i ushqyeshëm dhe se pergatitja e tij është shumë e lehtë. Përmban një varg të madh vitaminash dhe mineralesh për të mbajtur trupin të shëndosh, por gjithashtu është edhe njëri nga forcuesit më të mirë të sistemit imunitar

Broccoli is not often found on our tables because we do not have enough knowledge about it. However, it is good to consume this type of vegetable more often because it is very nutritious and its preparation is very easy. Contains a wide range of vitamins and minerals to keep the body healthy, but it is also one of the best immune system boosters.

(Visited 52 times, 1 visits today)