Kujt do tia merrte mendja se gjethe e rrushit do te kuronin reum atizmen dhe inflam aci onin

Njerëzit që janë të kujdesshëm me peshën e tyre, duhet të përdorin gjethet e rrushit, sepse ato përmbajnë shumë pak kalori. Në pesë gjethe gjenden 14 kalori. Gjethet e rrushit janë një burim i mirë ushqyesish. Aty gjenden vitaminat C, E, A, K dhe B6 përfshirë niacinën, hekurin, fibrën, riboflavinën, folatin, kalciumin, magnezin, bakrin dhe manganin. Një racion me gjethe rrushi nuk përmban as yndyrë, as kolesterol dhe ka shumë pak natrium dhe sheqer.

People who are careful with their weight should use grape leaves because they contain very few calories. Five leaves contain 14 calories. Grape leaves are a good source of nutrients. It contains vitamins C, E, A, K and B6 including niacin, iron, fiber, riboflavin, folate, calcium, magnesium, copper and manganese. A ration of grape leaves contains neither fat nor cholesterol and has very little sodium and sugar.

(Visited 29 times, 1 visits today)