Ky ëshë restauranti më i mirë në Kosovë, ja ku gjendet ai (Foto)

Secili çift e ka ëndërr në jetë që në dasmën e tij të duket si princ, përkrah me princëshën e tij, e kjo ëndërr mund të bëhet realitet vetëm nëse dasmën tuaj e realizoni në Restaruant ‘Dardania Palace’ i cili gjendet në tranzitin e ri në Prizren.

Ky restaurant posedon dy salla për realizimin e dasmave dhe ahengjeve tjera famljare, një sallë të madhe me kapcitet nga 500 deri në 600 vende dhe një sallë tjetër pakëz më e vogël me kapacitet 200 deri në 270 vende.

Shumë pak mund ta besoi që ky restaurant gjendet në Kosovë. Mrekullia e tij është diçka që shihet. Restauranti ‘Dardania Palace’ në vete përmban edhe motelin i cili ka 11 dhoma gjumi si dhe posedon edhe një restaurant ditor.

Mënya e ushqimit është mëny e kualitetit më të lart që vështirë mund ta keni shijuar dikë brenda vendit. E shijshme dhe me shije fantastike.

E nëse ju doni që dasma dhe ahengu juaj të mbetet përjetë në kujtesën tuaj, atëherë Restaurant ‘Dardania Palace’ është vendi adekuat i realizimit të saj.

(Visited 1,125 times, 1 visits today)