Ky eshte momenti kur shoku i vet i shpeton jeten ne menyre mahnitese pasi i kishte mbetur dicka ne fyt..(VIDEO)

Kan aritur qe te shpetojne njeri tjetrin teksa ju mbetet ne fyt kur jan duke ngrene. Keshtu nje adoleshent teksa ishte duke ngrene ne shkolle i mbeti ne fyt dhe shoku i tij ben gjestin e madh per ta shpetua ate.

Shiko videon me poshte per te patre per cka bhet fjale.

(Visited 83 times, 1 visits today)