Ky është qeni më i madh në Kosovë që ka 75 kilogram dhe kafshimin më të fortë se të luanit.VIDEO

Ky është qeni më i madh në Kosovë që ka 75 kilogram dhe kafshimin më të fortë se të luanit, Prizrenalia tregon per qenin e tij te famshem ne Kosov

Ky është qeni më i madh në Kosovë që ka 75 kilogram dhe kafshimin më të fortë se të luanit.VIDEO

(Visited 117 times, 1 visits today)