Ky ishte ushtari valltar i UÇK-së, ja si duket pas 20 viteve (VIDEO)

Ish-ushtari i UÇK-së, Sedat Parduzi, gjatë viteve 98-99 mbajti lart moralin e ushtarëve duke i argëtuar me vallëzim.

Njëzet vjet më parë ai përmes tyre harronte për pak çaste çeshtjen kundër të cilit ishte vënë me tërë qenien.

Kur nuk ishte në detyrën e ushtarit, ish- ushtari i zonës operative të Shalës, me hapa të vallëzimi “Breakdance” e mbante lartë moralin shokëve dhe vetës.

Ritmin e tij shpesh e praktikonin edhe shokët.

(Visited 95 times, 1 visits today)