Latifi: Jusuf Gërvalla ishte Enverist i bindur, besimet e tij politike me të LDK’së nuk përputhen

Analisti Blerim Latifi thotë se veprímtari Jusuf Gërvalla ishte enversit i bindur dhe se besimet e tij politike me të LDK’së nuk përp uthen fare.

Kush e njeh veprimtarinë politike të Jusuf Gërvallës dhe kush i ka lexuar tekstet e tij politike, e kupton menjëherë se ai ídeologjíkisht ishte një enverist i bíndur.

Ja reagimi i plotë:

https://www.facebook.com/blerim.latifi.7393/posts/481658342979143

(Visited 76 times, 1 visits today)