Lëng limoni me sodë buke, pija që ka habitur edhe mjeket. Trajton dhe kuron këto semundje

Soda e bukës, limoni, domatet, luleshtrydhet, pjeshkat apo rrushi ofrojnë minerale, vitamina dhe enzima që jane shume te rendesishme per organizmin tone. Limoni dhe soda e bukës janë dy prej përbërësve që duhet të përfshini në regjimin tuaj të perditshem. Limoni bashkë me sodën e bukës ofrojnë një përzierje të shëndetshme për sistemin tretës. Ato shmangin refluksin në stomak dhe ofrojnë qetësim të menjëhershëm.

Baking soda, lemon, tomatoes, strawberries, peaches or grapes provide minerals, vitamins and enzymes that are very important for our body. Lemon and baking soda are two of the ingredients you should include in your daily diet. Lemon along with baking soda provide a healthy mix for the digestive system. They avoid stomach reflux and provide immediate relief.

(Visited 123 times, 1 visits today)