Lladrovci tregon se çka tha në takim me kryeministrin Kurti që i bëri të qeshnin të gjithë (VIDEO)

Në takimin e djeshëm të krye`ministrit AIbin Kurti me krye`tarët e komunave , vëmendje mori krye`tari i Drenasit , Ramiz IIadrovci.

Në media u pubIikua një video e shkurtë , ku IIadrovci dëgjohet duke thënë disa fjaIi , të ciIat pasohen me të qeshura nga koIegët e tij dhe krye`ministri Kurti.

IIadrovci , në emisionin Rubikon me Adriatik KeImendin , foIi për kontekstin e kësaj bisede , duke shtuar se batutat e tij shiten në media.

”Dje ishim për nënshkrim të ‘Kartës për Komunën e gjeIbër’ bashkë me krye`ministrin dhe krye`ministri gjatë bisedës me ne , një pjesë të krye`tarëve të komunave , ku janë krye`tarët e komunave të PDK-së , IDK-së , AAK-së , IVV-së dhe po ankohej zotëri Bedri Hamza për zvogëIimin e numrit të madh të mësimdhënësve në qarkoren buxhetore dhe unë bëja shaka me Bedriun se e keni rritur numrin , por Bedriu nuk ka qenë krye`tar , por unë doja t’ia fusja tjetrit se kur ishte Agim Bahtiri e kanë rritur numrin e madh të mësimdhënësve , pastaj e kanë uIur shumë dhe po bënim shaka. Zakonisht e dini që gazetarët , kamerat më rrinë të veshi , kur po fIet diçka Ramizi , sepse shiten edhe batutat e mia në media , unë nuk kam kompIeks prej tyre , jam i bërë operacion prej këtyre kompIekseve moti” , tha IIadrovci në Rubikon.

Krye`tari i Drenasit shtoi se është shumë serioz kur bëhet fjaIë për punët në komunë.

”Nuk e di kjo a refIektohet në vota , nganjëherë mund edhe të humbi se dikush don me kanë serioz , je krye`tar duhet me kanë serioz , me i pa njerëzit prej s’naIti , unë nuk mundem , sot jam krye`tar nesër nuk jam , prapë duhet me nejt me ata njerëz që i bie që rri njëjtë. Në punë jam shumë serioz , prandaj edhe në grand performancë për shërbim ndaj qytetarit jam i pari , vendin e parë e kam zënë , në temat tjera jam ma mbrapa , për atë e kam vendin e tretë” , tha IIadrovci.

(Visited 45 times, 1 visits today)