Luizi-Oltëѕ: Do të bëj të kërkosh ndihmën e рublikut për me dal jaѕhtë

Pasi ka dalë nga dhoma ku qëndronte me Efin, Luizi ka nisur menjëherë sulmet ndaj banorëve që votuan kundër tij.

Dhe një ndër to ishte Olta. Kjo e fundit i tha Luizit se gjithmonë do votojë kundër tij sepse nuk ka respekt për të ndërsa Luizi ia ktheu duke i thënë se do e bëjë të kërkojë vetë të dal jashtë.

Biseda mes tyre:

Luizi: Ti kur më sheh mua djersin

Olta: Po, po dridhem
Luizi: Djersin se e di ça të pret
Olta: S’kam pikë respekti për ty

Luizi: Do të bëj të kërkosh ndihmën e publikut për me dal jashtë

Olta: Mbaje fjalën!

(Visited 30 times, 1 visits today)